Почетна > За нас

Сигма Хостинг

Ние сме еден од најдобрите хостинзи во Македонија кој се занимава со услуги од областа на Гејмингот. Започнавме со работа на 14-ти Декември 2015 година и може да се пофалиме со скоро тригодишна успешна работа, задоволни клиенти и квалитетни сервери. Нашата цел е да придонесем одреден дел кон Македонската СА-МП и Counter Strike сцена за подобар гејминг и подобро искуство, нудејќи високо квалитетни гејминг сервер во границите на Македонија. Вршиме секојдневен мониторинг и одржување на нашата опрема за безпрекорна работа и безпрекорно искуство на нашите клиенти. Нашиот тим е составен од искусни Веб Програмери, Веб Дизајнери, ИТ Инженери кои секојдневно придонесуваат кон подобрување на хардверот како и системот на Сигма Хостинг воведуваќи новитети за најдобро искуство и безпрекорна работа. Може да се пофалиме со најдобрата affiliate програма која се базира врз принцип на препорака поточно врз принцип на реферали. Партиципираме и сме спонзори на неколку големи проекти како што е СА-МП Македонија, Систем за контрола и надзор на играчи за познатата ES-RP заедница. Отворени сме за нови проекти и спонзорства и се надеваме на долга соработка.